SOPIMUSSIIVOUS, KOTISIIVOUS JA YRITYSSIIVOUS ASIANTUNTEVASTI MEILTÄ

Työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole haussa avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä.

Hae työpaikkaa alla olevalla lomakkeella.

 

Työhakemukset

Hyväksytyt tiedostomuodot: txt, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml

MEILLE TÖIHIN?

Etsimme jatkuvasti uusia tyyppejä reippaaseen tiimiimme. Jos kiinnoistuit, tarkasta rekrytointisivumme:

Työpaikat

KONTIO-SIIVOUKSEN ARVOT

Arvojamme ovat laatu, palvelutakuu ja henkilökunnan jatkuva kouluttaminen. Arvoillamme haluamme kertoa asiakkaille meille tärkeistä asioista.

Laatu

Laatu kuvastaa sitä, että palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja räätälöidysti. Sovimme etukäteen palveluista laadusta tinkimättä. Kiinnitämme erityistä huomiota työmme laatuun ja tarjoamme asiakkaillemme palvelutakuun.

Palvelutakuu

Koska yrityksessämme työn laadun on oltava aina korkealla, uskallamme luvata asiakkaillemme palvelutakuun, joka takaa hyvän peruspalvelun lisäksi sopimusasiakkaillemme siivouspalvelun myös äkillisissä tapauksissa. Jos palvelussamme havaitaan puutteita tai laiminlyöntejä, asiakkaamme saa siitä aina hyvityksen.

Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen

Henkilökunnan säännöllinen ja jatkuva kouluttaminen takaa työ- ja asiakastyytyväisyyden. Työnantajaansa ja työhönsä tyytyväinen henkilökunta on kaikkien osapuolien etu. Meillä ei tingitä kunnon perehdytyksestä. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita työhönsä. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, asiakaspalveluhenkistä ja heillä on iloinen ja reipas työote. Jokainen henkilökuntamme jäsen on yrityksemme avainhenkilö, joka takaa meille työpaikkaansa sitoutuneet työntekijät ja tyytyväiset asiakkaat.

Ajankohtaista

Lue lisää