SOPIMUSSIIVOUS, KOTISIIVOUS JA YRITYSSIIVOUS ASIANTUNTEVASTI MEILTÄ

Palvelut

KOTISIIVOUS, YRITYSSIIVOUS, RAKENNUSSIIVOUS SOPIMUSSIIVOUKSENA TAI SIIVOUSURAKOINTINA

Alusta alkaen olemme halunneet tuottaa pettämätöntä ja korkealaatuista siivouspalvelua edullisesti, asiakaslähtöisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Jo alkuvaiheessa huomioimme asiakkaiden toiminnan ja siitä aiheutuvat siivoustarpeen ja suunnittelemme palvelun yhteensopivaksi asiakkaidemme toimintaan. Siivouspalvelun suorittaa ammattitaitoinen henkilökunta nykyaikaisilla välineillä. Valitse pettämätön kumppani siivoushuoltoon!

PALVELUMME

 • Sopimussiivous
 • Peruspesut ja vahaukset
 • Ikkunoidenpesut
 • Kokolattiamattojen pesu
 • Tuotantotilojen siivous
 • Yrityssiivous
 • Rakennussiivous
 • Muuttosiivous
 • Kotisiivous
 • Vakituisen siivoushenkilöstön sijaisuudet
 • Siivouskoneiden vuokraus

TAVOITTEET

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, jonka saavutamme kuuntelemalla asiakasta. Tunnistamalla asiakkaan tarpeet ja täyttää ne. Tärkeintä meille on se mitä olemme luvanneet, sen myös teemme. Siivouspalvelun osto ja ylläpito tulee olla asiakkaalle helppoa. Yhteydenpito on mutkatonta. Oikeat henkilöt on tavoitettavissa. Pysymme aikataulussa. Reagointimme palautteeseen on nopeaa ja korjaustoimenpiteet suoritetaan heti. Näin toimimalla pidämme laadun korkealla ja sovitut työt tulee tehtyä. Siitä osoituksena meillä on pitkät asiakassuhteet.

MEILLE TÖIHIN?

Etsimme jatkuvasti uusia tyyppejä reippaaseen tiimiimme. Jos kiinnoistuit, tarkasta rekrytointisivumme:

Työpaikat

KONTIO-SIIVOUKSEN ARVOT

Arvojamme ovat laatu, palvelutakuu ja henkilökunnan jatkuva kouluttaminen. Arvoillamme haluamme kertoa asiakkaille meille tärkeistä asioista.

Laatu

Laatu kuvastaa sitä, että palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja räätälöidysti. Sovimme etukäteen palveluista laadusta tinkimättä. Kiinnitämme erityistä huomiota työmme laatuun ja tarjoamme asiakkaillemme palvelutakuun.

Palvelutakuu

Koska yrityksessämme työn laadun on oltava aina korkealla, uskallamme luvata asiakkaillemme palvelutakuun, joka takaa hyvän peruspalvelun lisäksi sopimusasiakkaillemme siivouspalvelun myös äkillisissä tapauksissa. Jos palvelussamme havaitaan puutteita tai laiminlyöntejä, asiakkaamme saa siitä aina hyvityksen.

Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen

Henkilökunnan säännöllinen ja jatkuva kouluttaminen takaa työ- ja asiakastyytyväisyyden. Työnantajaansa ja työhönsä tyytyväinen henkilökunta on kaikkien osapuolien etu. Meillä ei tingitä kunnon perehdytyksestä. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita työhönsä. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, asiakaspalveluhenkistä ja heillä on iloinen ja reipas työote. Jokainen henkilökuntamme jäsen on yrityksemme avainhenkilö, joka takaa meille työpaikkaansa sitoutuneet työntekijät ja tyytyväiset asiakkaat.

Ajankohtaista

Lue lisää